Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

Tisočletno kraljetsvo

(Prejel Jakob Lorber 1864)

"Poskrbel sem, da bodo Mene, edinega resničnega Kristusa, človeška bitja prepoznala kot resnično notranje življenje. In to bo resnična skala, katero moči pekla ne morejo premagati: Jaz bom temeljni kamen, katerega so mnogi zidarji premikali sem ter tja. Gorje tistemu, ki se bo spotaknil ob ta temeljni kamen, razbil se bo v koščke, kot krhek kozarec. Tisti, na katerega bo temeljni kamen padel, bo zdrobljen v prah in pepel! In to je način na katerega bo Moja do sedaj napačno razumljena Tisočletna Vladavina prišla.

Kdor pozorno pogleda starodavne Arabske številke, bo po poti analogije, videl v njihovi razporeditvi nekaj drugega, kot tisoč enot števila 'tisoč'.

Številka "ena" v številu 1000 predstavlja Mene v Moji človeški osebi in tri ničle, ki sledijo "enici" predstavljajo Mene v polnosti Moje Božanske Trajnosti. Torej izraz "Tisoč let" pomeni, da Me številka 1000 ustrezno predstavlja v polnosti Moje Božanskosti.

Toda beseda 'leto' pomeni čas, med katerim bom ostal prvi vladar do konca, upravljajoč in vodeč narode te zemlje, deloma Jaz Sam, deloma pa preko Mojih novo-obujenih služabnikov. Tudi oni (ljudje tega blaženega obdobja) bodo morali skozi preizkušnjo svobode njihovega življenja tako, kot morajo sedaj biti težke bitke z materializmom. Toda, ko bodo bitko preživeli, bodo oblečeni v Oblačila Nesmrtnosti. Torej sedaj živite v Velikem Prehodnem Obdobju.

Srečen je tisti, ki zaupljivo sprejema te stvari v svoje srce, ne da bi se jezil na mnoge hudobije, ki jih zakrivlja ta svet. Ne bodo dolgo trajale, ker jih bom skrajšal zavoljo Mojih Izbranih, ki Me bodo potem slavili in se veselili. Ne Bom vrgel pravičnih vladarjev z njihovih prestolov, ampak jih Bom napolnil z Mojim Duhom tako, da bo obstajala ena čreda in en pastir, da bo izpolnjeno, kar sem napovedal ljudem med Mojim zemeljskim življenjem."

Jankob Lorber & Gottfried Mayerhofer
Jezusov prihod