Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

1415 BOŽJE OPOZORILO.... BINKOŠTI....
12. maj 1940: knjiga 23   Bertha Dudde

Moj duh vam bo sporočil, da ste v resni nevarnosti, da izgubite življenje, če ne boste verjeli Mojim besedam.
Moja ljubezen vam ponuja pomoč, vi pa jo zavračate....
Moja ljubezen vam pošilja nebeški kruh, da vas okrepi v boju proti vsemu zlu.…
Moja ljubezen vas svari in vas želi voditi k dobremu ...
Moja ljubezen vam pojasnjuje, da greste v napačno smer in Moja ljubezen vam želi prinesti luč....

Vi pa tej ljubezni ne posvečate pozornosti, zavračate jo, ne upoštevate Moje besede, ne spremenite svojega življenja in še naprej hodite po poti, ki vodi v pogubo. S tem ogrožate svoje življenje in se ne zavedate, da ste na poti v večno pogubo. Ne morem vas namreč rešiti pred njo, če si jo sami želite. In vaša dejanja dokazujejo, da si tega želite. Vsi Moji glasniki si zaman prizadevajo, da bi vas naučili pravilnega razmišljanja, a vaš odpor je vedno močnejši, zapirate si oči in ušesa, da nebi slišali klica od zgoraj. Svojega duha vežete in mu ne daste svobode, zato ne boste nikoli razumeli, kajti Svojega duha lahko dam le tistim ljudem, ki odprejo svoja srca in si želijo Mojega duha. Samo njim lahko dam moč, svet pa nikoli ne bo slišal Mojega glasu.

Za vas, ki zapirate svoje srce pred Mojim glasom, pa bo moral ta zveneti glasno in grozeče. Ta glas vam bo povzročil strah in grozo, če ne boste hoteli poslušati glasu ljubezni. Če Moji ljubeči opomini ostanejo preslišani, bo moral Moj klic zazveneti glasno in slišno za vas, vendar za vašo grozo.... Počakal bom le še kratek čas in poskušal pridobiti vse tiste, ki Mi ne nasprotujejo. Vendar ura ni več daleč in vsem Mojim angelom je naročeno, naj Mi služijo.... Vse, kar je v ljubezni, je dejavno in skuša ljudem pomagati in kjerkoli je potreba, trkajo in skušajo obrniti misli ljudi k Meni.... In tiste, ki ostanejo z Menoj, bom podpiral s svojo močjo in ljubeznijo.... In njihova usoda je resnično boljša, čeprav se zdi na Zemlji neznosna; kajti našli so Me in ne bom jim pustil oditi....  Kajti Moja ljubezen si iz moči zla prizadeva rešiti vse duše, ki še niso povsem proti Meni. Blagoslovil bom vse tiste, ki Me najdejo v svoji nesreči, saj bodo pridobili večno življenje; če izgubijo svoje zemeljsko življenje bodo vstopili v deželo miru, kjer jim bodo odvzeta vsa nesreča.... Amen.

1416 IZLITJE SVETEGA DUHA.... JANEZ 14,13-26...BINKOŠTI....
12. maj 1940: 23. knjiga

Kdor izpolnjuje Mojo voljo, je tisti, ki ga ljubim, kajti njegova ljubezen pripada Meni.... Zato mu pošiljam svojega Duha in sem zato nenehno z njim. Kajti Moj duh je izžarevanje Moje ljubezni, Moj duh je hkrati volja in moč in Moj duh je vedno in za vedno izžarevanje samega sebe, zato sem vedno s tistimi, ki si želijo Mene in Mojega duha.... Nikoli ga ne zapustim, saj se mi je s svojo ljubeznijo izročil in tako se mu tudi Jaz izročam po svoji besedi.

Kdor z vsem srcem hrepeni po Moji besedi, hrepeni po Meni in ta želja priča o njegovi ljubezni, zato lahko sam pridem k njemu, ker Me zelo ljubi. Ne želim namreč, da bi ostal osamljen, želim biti z njim in čutil bo Mojo bližino; ne želim namreč, da bi ga mučilo trpljenje, želim mu biti opora v vsaki nesreči in Moja tolažba ga bo osvežila, če jo bo potreboval.... Tako bo Moja beseda njegova tolažnica, saj mu bom sam govoril in bil z njim v duhu....

Vsi, ki hodite po Zemlji, bi si morali želeli tega Mojega duha. Če imate Mojega duha, ste zmagali. Če hrepenite po Moji Besedi, iščete povezanost z Mano.... in biti v tesni povezanosti z Mano, vam prinaša Mojo popolno ljubezen in v tej ljubezni boste varni. Niste osamljeni in zapuščeni, prav tako niste nemočni in šibki, ampak ste močni, če imate Mojega Duha.

Izlitje Svetega Duha je Moje vidno znamenje, da vas ne bom pustil brez obrambe, če boste prosili Zame in za Mojo zaščito. Zagotovil sem vam svoje varstvo, povedal sem vam, da je Oče.... Ljubezen.... Ne prepustite se usodi, če ga ljubite in se držite njegovih zapovedi.... Če verjamete Mojim besedam in si želite Moje ljubezni, vam bom poslal svojega duha, ki vas bo vodil v resnico.... Kajti vaša vera in ljubezen vas bosta oblikovali tako, da se bom lahko naselil pri vas v duhu, da vam bom lahko v izobilju podaril svojo milost, da bom lahko z vami v besedi in vam prinesel moč, tolažbo in neizmerno svetlobo.… Tako vas bo Moj duh razsvetlil in obdaril z vsemi darovi nebes.... V spoznanju in v polni resnici bo vaša zemeljska pot resnično hoja povsem po Moji volji.... Moje zapovedi boste izpolnjevali, ker Me ljubite.... Amen.

Bertha Dudde