Spletno stran gostuje moj-splet.si
Prenesi vsebino

7191 MOČ JEZUSOVEGA IMENA....

19. oktober 1958: knjiga 57  Bertha Dudde

Moje ime (Jezus) morate le izgovoriti z globoko vero.... in izkusili boste njegovo moč, zavedali se boste Moje prisotnosti in našli pomoč, ko boste v težavah.

Toda kako pogosto še vedno svet stoji med vami in Menoj, kako pogosto je njegov vpliv še vedno tako močan, da se komajda odtrgate od njega, da bi se z vsem srcem obrnil k Meni, naredil skok iz zemeljskega v duhovno kraljestvo, tako rekoč.... V resnici vam še nisem tako blizu, vendar vam lahko očitno pomagam šele takrat, ko se Mi popolnoma posvetite, ko se zatečete v Moje srce in izgovarjate Moje ime kot Meni popolnoma podarjeni.

Lahko čutite to Mojo prisotnost v svojem srcu, takrat ne boste nikoli prosili zaman, vaša prošnja bo uslišana in moč Mojega imena bo začela učinkovati tam in takrat, in vedeli boste, kaj pomeni klicati Mene s polno vero.... Razumeli boste, kaj pomeni vera brez dvoma.

In ne glede na to, kako zelo vas napada svet, se lahko z Menoj vedno tako tesno združite, da vas bo to izoliralo od sveta, da bo Moja moč lahko pritekla k vam. Ni se vam treba bati, da vas bom pustil brez pomoči, če boste le vedno imeli oči (srca) obrnjene k Meni, če boste preprosto hotel biti Moji.

Ta najgloblja želja je odločilni dejavnik, da vas pritegnem k Sebi in vas nikoli več ne izpustim. Vendar je potreben tudi boj, saj morate rasti in zoreti, ne smete mirovati, da bi postali utrujeni ter mlačni v svojih prizadevanjih, zato morate vedno znova kot otrok klicati k Očetu, in bolj ko bo vaš klic notranji, prej bo uslišan in izkusili boste moč Mojega imena.... Želim vas popolnoma posedovati, vendar k Meni morate priti prostovoljno, kajti ljubezen otroka bom posedoval le, ko se Mi izročite in zvesto izgovarja Moje ime (Jezus) kot ime svojega Boga in Očeta večnosti.... Amen. 

Bertha Dudde